Σεισμός - Qhu9dimjse9kem : Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για τα 6 ρίχτερ.

Σεισμός - Qhu9dimjse9kem : Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για τα 6 ρίχτερ.. Ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός που έπληξε την πόλη της θεσσαλονίκης ήταν ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή μεταξύ των λιμνών βόλβη και λαγκαδά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Ζημιές σε δαμάσι λάρισας και μεσοχώρι ελασσόνας.

Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. «ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Q69hik8p5p9o8m
Q69hik8p5p9o8m from files.thetoc.gr
Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της θεσσαλίας, λίγο μετά ο πρώτος σεισμός, έγινε αισθητός από την αττική μέχρι και την θεσσαλονίκη. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο.

Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. «ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός, ήταν επιφανειακός και προέρχεται από πολύ γνωστό ρήγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά», δήλωσε στο αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων ο. Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 ρίχτερ σύμφωνα με την afad, το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ανακοίνωσε ότι ήταν μεγέθους 6 ρίχτερ. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ).

Isxyros Seismos 6 Rixter Egine Ais8htos Sthn Krhth Ellada Iefimerida Gr
Isxyros Seismos 6 Rixter Egine Ais8htos Sthn Krhth Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ.

Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός που έπληξε την πόλη της θεσσαλονίκης ήταν ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή μεταξύ των λιμνών βόλβη και λαγκαδά. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 20 νότια νοτιοδυτικά της ελασσόνας, κοντά στον τύρναβο, με εστιακό βάθος 10χλμ. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Σημειώνεται ότι ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου.

Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12:16 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση τρία λεπτά αργότερα, στις 12:19 έγινε και δεύτερος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 7. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ.

67gjfbrccar16m
67gjfbrccar16m from newpost.gr
Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα από την ελασσόνα. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί. Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 ρίχτερ σύμφωνα με την afad, το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ανακοίνωσε ότι ήταν μεγέθους 6 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς.

Kατέρρευσε εκκλησία στο μεσοχώρι, ζημιές σε παλιά σπίτια και συνεχείς και ισχυροί μετασεισμοί.

Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο 13 χιλιόμετρα δυτικά της κυπαρισσίας. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για τα 6 ρίχτερ. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει μόλις τέσσερις ώρες από τον σεισμό», δήλωσε στο απε ο σεισμολόγος. Στη σεισμόπληκτη περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο. «ο σεισμός ήταν γύρω στα 6,2 με 6,3 ρίχτερ. 5,4 ρίχτερ στην αττάλεια της τουρκίας. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές. Ο σεισμός είχε μέγεθος 6,2 ρίχτερ σύμφωνα με την afad, το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ανακοίνωσε ότι ήταν μεγέθους 6 ρίχτερ.

Post a Comment

Previous Post Next Post